Groen in

Vorst

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Vorst

Nieuws van Groen Vorst

Groen Vorst houdt momenteel geen lokale bijeenkomsten maar sluit aan bij de vergaderingen van Groen Gewest en Ecolo Vorst.

Twaalf Groen schepenen in Brussel: groene golf wordt groen beleid

Twaalf Groen schepenen in Brussel: groene golf wordt groen beleid

Twaalf van de negentien gemeenten in Brussel zullen de komende zes jaar gaan besturen met een schepen van Groen in het college. In Anderlecht, Brussel Stad, Elsene, Etterbeek, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, Vorst en...

Lees meer

Wie zijn we?

Ook in Vorst is Groen actief. We doen dat in de gemeenteraad samen met onze collega’s van Ecolo waarmee we één fractie vormen, in het schepencollege waar we een dynamische partner zijn en we doen dat op straat door actie te voeren en naar u te luisteren.

Groen Vorst houdt momenteel geen lokale bijeenkomsten maar sluit aan bij de vergaderingen van Groen Gewest. Wil je daar naartoe komen om de bekommernissen van de inwoners van Vorst mee op de agenda te zetten, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen).

Geef een seintje aan onze politiek opbouwwerker Sam Vandenberghe en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Vorst nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.