Thema’s

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Brussel.

Gezondere stad

No2Pollution: actie voor zuivere lucht in Brussel

Alle info over de No2Pollution-actie van Groen en Ecolo in het Brussels Gewest. De resultaten van de luchtkwaliteit-metingen én onze voorstellen voor een gezond Brussel waar kinderen en volwassenen weer diep kunnen ademhalen zonder ziek te worden.

Menselijker stad

De proxilening: Groen en Ecolo helpen startende bedrijven

Heel wat ondernemers hebben het moeilijk om aan voldoende geld te geraken om een zaak op te starten of om hun zaak uit te breiden. Als startende ondernemers bij de bank een lening vragen, dan krijgen ze vaak een nee te horen. Groen en Ecolo hebben een voorstel om slapend spaargeld te activeren voor deze ondernemende Brusselaars: de proxi-lening.

Vrienden worden met
Groen Brussels Gewest?

Volg jij Groen Brussels Gewest
al op Twitter?

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Brussel nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.