Groen in

Sint-Lambrechts-Woluwe

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Sint-Lambrechts-Woluwe

Nieuws van Groen Sint-Lambrechts-Woluwe

Ook in Sint-Lambrechts-Woluwe is Groen actief. We doen dat in de gemeenteraad via onze collega’s van Ecolo waarmee we hecht samenwerken en we doen dat op straat door actie te voeren en naar u te luisteren.

Groen Sint-Lambrechts-Woluwe houdt momenteel geen lokale bijeenkomsten maar sluit aan bij de vergaderingen van Groen Gewest. Wil je daar naartoe komen om de bekommernissen van de inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe mee op de agenda te zetten, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen).

Geef een seintje aan onze politiek opbouwwerker Sam Vandenberghe en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Vrienden worden met
Groen Brussels Gewest?

Volg jij Groen Brussels Gewest
al op Twitter?

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Sint-Lambrechts-Woluwe nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.