Groen in Sint-Joost-ten-Node

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Sint-Joost-ten-Node

Al de persberichten van Groen Sint-Joost-ten-Node

Hier vind je het overzicht van alle persberichten die we met onze Groen-groep in Sint-Joost-ten-Node hebben uitgestuurd.

Kir verliest het Noorden

Persbericht Groen - ECOLO In november 2013 besliste het schepencollege van Sint-Joost om 94.000 euro vrij te maken voor een studie over de Noordwijk inmiddels uitgevoerd door het studiebureau Agora. In het lastenboek van de onderzoeksopdracht werd onderstreept ‘ dat...

Lees meer

Eigen mobiliteit eerst!

Persbericht Groen - ECOLO Eindelijk wordt er ernstig gereflecteerd over de voetgangerszone op de Leuvense Steenweg, de zgn. Walking Madou. Laten we hopen dat dit niet tot gevolg heeft dat het project in de vuilbak verdwijnt terwijl de mobiliteitsproblemen niet ten...

Lees meer

Vrienden worden met
Groen Brussels Gewest?

Volg jij Groen Brussels Gewest
al op Twitter?

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Sint-Joost-ten-Node nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.