Wie zijn we?

Groen in Sint-Joost-ten-Node is een kleine maar zeer actieve groep. Dat onze gemeente niet altijd even goed bestuurd wordt, is een understatement. We zetten, samen met onze Ecolo-collega’s, onze tanden dan ook in alle belangrijke dossiers op de gemeenteraad en in de OCMW-raad. Met twee gemeenteraadsleden vormt Groen trouwens de grootste Nederlandstalige politieke aanwezigheid in de gemeente.

Wil je eens naar onze maandelijkse vergaderingen komen, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen). Geef een seintje aan Veerle Vandenabeele en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Nieuws van Groen Sint-Joost-ten-Node

Groen Sint-Joost-ten-Node in de Gemeenteraad

Onze raadsleden

Frédéric Roekens, gemeenteraadslid voor Groen Sint-Joost-ten-Node

Frédéric Roekens

Gemeenteraadslid

Facebook: frederic.roekens

Veerle Vandenabeele, gemeenteraadslid voor Groen Sint-Joost-ten-Node

Veerle Vandenabeele

Gemeenteraadslid

Facebook: veerle.vandenabeele.3
Twitter: @VeerleVandana

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Sint-Joost-ten-Node nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.