Groen in Sint-Jans-Molenbeek

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Sint-Jans-Molenbeek

Nieuws van Groen Sint-Jans-Molenbeek

Acties, vergaderingen, evenementen of persberichten van onze Groen-groep in Sint-Jans-Molenbeek: hier vind je het meest recente nieuws.

Wie zijn we?

In Sint-Jans-Molenbeek werken we met Groen en Ecolo heel nauw samen om onze gemeente voor iedereen leefbaar te maken. Zo vormen de groene partijen één ploeg in de gemeenteraad (schepenen Annalisa Gadaleta (Groen), Sarah Turine en Karim Majoros (Ecolo) en gemeenteraadslid Khadija Tamditi (Ecolo)) en voeren we ook geregeld samen actie op straat. Door samen het goede voorbeeld te geven tonen we dat iedereen meetelt.

Wil je eens naar onze maandelijkse vergaderingen komen, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen).

Geef een seintje aan Stefan Colaes en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Sint-Jans-Molenbeek nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.