Groen in

Sint-Agatha-Berchem

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Sint-Agatha-Berchem

Nieuws van Groen Sint-Agatha-Berchem

Acties, vergaderingen, evenementen of persberichten van onze Groen-groep in …: hier vind je het meest recente nieuws.

Twaalf Groen schepenen in Brussel: groene golf wordt groen beleid

Twaalf Groen schepenen in Brussel: groene golf wordt groen beleid

Twaalf van de negentien gemeenten in Brussel zullen de komende zes jaar gaan besturen met een schepen van Groen in het college. In Anderlecht, Brussel Stad, Elsene, Etterbeek, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, Vorst en...

Lees meer

Wie zijn we?

Ook in Sint-Agatha-Berchem is Groen actief. We doen dat in de gemeenteraad samen met onze collega’s van Ecolo waarmee we één fractie vormen, in het schepencollege waar we een dynamische partner zijn en op straat door actie te voeren en naar u te luisteren.

Groen Sint-Agatha-Berchem vergadert samen met lokale Ecolo-groep en sluit aan bij de vergaderingen van Groen Gewest. Wil je daar naartoe komen om de bekommernissen van de inwoners van Sint-Agatha-Berchem mee op de agenda te zetten, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen).

Geef een seintje aan onze politiek opbouwwerker Sam Vandenberghe en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

In de gemeenteraad

Al de vragen en interpellaties die we in de gemeenteraad stellen, zetten we hier op een rijtje.

Vrienden worden met
Groen Brussels Gewest?

Volg jij Groen Brussels Gewest
al op Twitter?

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Sint-Agatha-Berchem nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.