Wie zijn we?

Ook in Sint-Agatha-Berchem is Groen actief. We doen dat in de gemeenteraad samen met onze collega’s van Ecolo waarmee we één fractie vormen en we doen dat op straat door actie te voeren en naar u te luisteren.

Groen Sint-Agatha-Berchem vergadert samen met lokale Ecolo-groep en sluit aan bij de vergaderingen van Groen Gewest. Wil je daar naartoe komen om de bekommernissen van de inwoners van Sint-Agatha-Berchem mee op de agenda te zetten, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen). Geef een seintje aan onze politiek opbouwwerker Sam Vandenberghe en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Nieuws van Groen Sint-Agatha-Berchem

Groen Sint-Agatha-Berchem in de Gemeenteraad

Ons raadslid

Katia Van den Broucke, gemeenteraadslid voor Groen Etterbeek

Katia Van den Broucke

Gemeenteraadslid

Mail: kvandenbroucke@groen.be
GSM: +32 472 45 06 89

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Sint-Agatha-Berchem nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.