Groen in

Oudergem

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Oudergem

Nieuws van Groen Oudergem

Ook in Oudergem is Groen actief. We doen dat in de gemeenteraad via onze collega’s van Ecolo waarmee we hecht samenwerken en we doen dat op straat door actie te voeren en naar u te luisteren.

Groen Oudergem houdt momenteel geen lokale bijeenkomsten maar sluit aan bij de vergaderingen van Groen Gewest. Wil je daar naartoe komen om de bekommernissen van de inwoners van Oudergem mee op de agenda te zetten, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen).

Geef een seintje aan onze politiek opbouwwerker Sam Vandenberghe en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Wie zijn we?

Samen met Ecolo zit Groen in Oudergem in de meerderheid. Samen met jou maken we van Oudergem een menselijker, gezonder en eerlijker gemeente. Onze schepenen en raadsleden zijn erg actief en luisteren graag naar je suggesties. En natuurlijk beperkt ons werk zich niet tot de gemeenteraad: je vindt ons dan ook geregeld op straat terwijl we actie voeren, in debatten waar we praten over nieuwe inzichten, …

Groen Oudergem houdt momenteel geen lokale bijeenkomsten maar sluit aan bij de vergaderingen van Groen Gewest. Wil je daar naartoe komen om de bekommernissen van de inwoners van Oudergem. mee op de agenda te zetten, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen).

Geef een seintje aan onze politiek opbouwwerker Sam Vandenberghe en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Oudergem nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.