Gasten: Lies Lefever & PANG

Het klimaat is op hol geslagen. De druk van onze opwarmende planeet is zo hoog dat mens en natuur stilaan op een burn-out afstevenen. Als het klimaat blijft opwarmen zoals het nu doet, is het binnenkort permanent Brussel-Bad. Terwijl de wereldleiders zich opmaken om eind november in Parijs internationale klimaatknopen door te hakken, gaan wakkere burgers en bedrijven wereldwijd aan de slag.

Wordt klimaatverandering het einde van de wereld of is er hoop? Wat staat er op het spel in Parijs? Wat vertellen de laatste cijfers en hoe scoort Belgi√ę? Wie zijn de grootste vervuilers: de koeien of de bedrijven? Welke innovatieve oplossingen liggen op tafel? Moeten we wachten op een akkoord, of kunnen we als samenleving een eigen klimaatagenda opstellen?

Ontdek het antwoord op onze klimaatshow in Brussel.

Wat kan je verwachten? Een spetterend avondprogramma voor jong en oud vol straffe verhalen, pittige hersenkronkels en stomende bekentenissen die je weer helemaal up to date brengen. Gratis en voor niets, want het klimaat verdient meer dan business as usual. En dus organiseren Groen en Ecolo een klimaatavond in een boot! Met een show van Lies Lefever, de 100% bio en lokale rap van PANG en presentaties van CNCD, Alternatiba en Urgenda (de Nederlandse Klimaatzaak) bieden wij jullie een leuke en informatieve opwarming voor de klimaattop in Parijs.

Wanneer: dinsdag 10 november 2015
Hoe laat: 20:00 uur
Waar: Ric’s boat, Akenkaai 44, 1000 Brussel