In het
Parlement

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Brussel

Al het nieuws van de Groen fractie

Acties en informatie van onze Groen Brussel parlementsleden in het Brussels en het Vlaams Parlement: je vindt hier een overzicht van alle berichten.

Opinie: Een smakelijk Brussel!

Opinie: Een smakelijk Brussel!

2 februari 2016: minister Céline Fremault stelt haar ‘Good Food strategie’ voor. De bedoeling is dat Brussel voor een groter deel zelf in haar eigen, gezonde voeding kan voorzien, onder andere doordat meer mensen een deel van hun eigen groenten verbouwen. 8 februari...

Lees meer

Groen! zet de leraren in de bloemetjes

Inspirerende, goed opgeleide leerkrachten zijn de motor van goed onderwijs. Wie anders dan de leerkracht wekt liefde en interesse voor kennis? Op de dag van de leraar, 5 oktober, wordt wereldwijd stilgestaan bij het belang van onderwijs en de rol van de leraar daarin....

Lees meer

Vrienden worden met
Groen Brussels Gewest?

Volg jij Groen Brussels Gewest
al op Twitter?

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Brussel nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.