Groen in Ganshoren

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Ganshoren

Al het nieuws van Groen Ganshoren

Acties, vergaderingen of evenementen van onze Groen-groep in Ganshoren:
hier vind je het overzicht.

Bedankt Alain Beeckmans !

Alain Beeckmans, die jarenlang gemeenteraadslid was voor Ecolo-Groen in Ganshoren, geeft de fakkel door. Op de gemeenteraad van 25 januari 2018 zal zijn opvolger Philippe Gregoire dan ook de eed afleggen. Groen wil daarbij Alain Beeckmans graag bedanken voor zijn...

Lees meer

Vrienden worden met
Groen Brussels Gewest?

Volg jij Groen Brussels Gewest
al op Twitter?

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Ganshoren nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.