Groen in Elsene

Doe mee. Het kan anders. Sluit je aan bij de doeners van Groen in Elsene

Ontdek onze kandidaten!

We stellen je hier graag onze Groen-kandidaten op de Ecolo-Groen-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor.

10. Els GOSSE

Gemeente: Elsene
Lijst: EcoloGroen
Plaats: 10

16. Peggy STEVENS

Gemeente: Elsene
Lijst: EcoloGroen
Plaats: 16

25. Simon BOONE

Gemeente: Elsene
Lijst: EcoloGroen
Plaats: 25

31. Ivica LEKIC (verruimingskandidaat)

Gemeente: Elsene
Lijst: EcoloGroen
Plaats: 31

Nieuws van Groen Elsene

Acties, vergaderingen, evenementen of persberichten van onze Groen-groep in Elsene: hier vind je het meest recente nieuws.

Meet Groen Elsene – di 19/6

Op dinsdag 19 juni houden we onze laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. De ideale gelegenheid om nog even terug te komen op onze luchtkwaliteitsmetingen en wat we willen doen aan die luchtkwaliteit als we na de verkiezingen de gelegenheid krijgen om de gemeente...

Lees meer

Wie zijn we?

Ook in Elsene is Groen actief. We doen dat in de gemeenteraad via onze collega’s van Ecolo waarmee we hecht samenwerken en we doen dat op straat door actie te voeren en naar u te luisteren. Wil je met ons meewerken aan een groener Elsene door eens naar onze maandelijkse vergaderingen te komen, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen). Geef een seintje aan Simon Boone en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten … Volg ons ook ook op Facebook of op Twitter.

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Elsene nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.