Groen in Elsene

Doe mee. Het kan anders. Sluit je aan bij de doeners van Groen in Elsene

Nieuws van Groen Elsene

Acties, vergaderingen, evenementen of persberichten van onze Groen-groep in Elsene: hier vind je het meest recente nieuws.

Twaalf Groen schepenen in Brussel: groene golf wordt groen beleid

Twaalf Groen schepenen in Brussel: groene golf wordt groen beleid

Twaalf van de negentien gemeenten in Brussel zullen de komende zes jaar gaan besturen met een schepen van Groen in het college. In Anderlecht, Brussel Stad, Elsene, Etterbeek, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, Vorst en...

Lees meer

Wie zijn we?

Samen met Ecolo zit Groen in Elsene in de meerderheid. Samen met jou maken we van Elsene een menselijker, gezonder en eerlijker gemeente. Onze burgemeester, schepenen en raadsleden zijn erg actief en luisteren graag naar je suggesties. En natuurlijk beperkt ons werk zich niet tot de gemeenteraad: je vindt ons dan ook geregeld op straat terwijl we actie voeren, in debatten waar we praten over nieuwe inzichten, …

Wil je met ons meewerken aan een groener Elsene door eens naar onze maandelijkse vergaderingen te komen, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen). Geef een seintje aan Simon Boone en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten … Volg ons ook ook op Facebook of op Twitter.

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Elsene nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.