De leden van Ecolo en Groen Oudergem hebben met unanimiteit hun 7 eerste kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 verkozen. Lieve Jorens (Groen Oudergem): “Het resultaat is een gemotiveerd en veelzijdig team, dat ervaring en vernieuwing samenbrengt. Met een Groen kandidate op de derde plaats, verenigt onze ploeg de twee taalgemeenschappen in een gezamenlijk project voor een groen Oudergem.”

Elise Willame (lijsttrekker Ecolo-Groen Oudergem): “De prioriteiten die ons team op de politieke agenda wil zetten, zijn onder meer een globale benadering van de gemeentelijke mobiliteit die alle gebruikers omvat, een participatief bestuur van de gemeente en een cultureel programma dat is afgestemd op de wensen en de smaak van de Oudergemnaren.”

De lijst wordt getrokken door Elise Willame. Elise is 35 jaar, heeft 2 kinderen en werkt als coördinatrice van een centrum voor Familiale Planning in Etterbeek. Ze is gemeenteraadslid sinds 2012.

Op de tweede plaats vinden we Vincent Molenberg, 45 jaar. Vincent heeft 4 kinderen en werkt als projectleider en economist in de bouw. Ook Vincent is gemeenteraadslid sinds 2012 en is voormalig voorzitter van het OCMW van Oudergem.

De derde plaats wordt ingenomen door Lieve Jorens. Ze is 38 jaar werkt als experte in marien milieu voor de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, ze is ook lid van de Politieke Raad van Groen.

Op de vierde plaats staat Christian Grétry, leraar, gemeenteraadslid en politieraadslid sinds 2012, gevolgd door Anastasia Bakounine, secretaris aan de ULB, en François Lebovy, sociaal assistent. André Decourrière, advocaat en gemeenteraadslid, zal de lijst duwen.

24 NOV 2017

Contact voor de lokale groep Ecolo-Groen Oudergem:
Elise Willame
Gemeenteraadslid en lijsttrekker