Groen in
Brussel-stad

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Brussel-stad

Nieuws van Groen Brussel-stad

Acties, vergaderingen, evenementen of persberichten van onze Groen-groep in Brussel-stad (Vijfhoek, Laken, Neder-over-Heembeek, Haren, Square-wijk): hier vind je het meest recente nieuws.

Video

Wie zijn we?

Groen in Brussel-stad (Vijfhoek, Square-wijk, Haren, Laken, Neder-over-Heembeek) is een zeer dynamische groep. We zitten samen met Ecolo in de meerderheid en maken zo van Brussel een stad op mensenmaat. Onze schepenen en raadsleden zijn erg actief en luisteren graag naar je suggesties.

Wil je graag meedoen en discussiëren over de keuzes die we maken voor Brussel-stad? Dan ben je welkom op een van onze vergaderingen (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen).

Geef een seintje aan Kevin Opdecam en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Brussel, Laken, Neder-over-Heembeek, Square-wijk en Haren nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.