Kiezen voor
Groen

Doe mee. Het kan anders.
Sluit je aan bij de doeners van Groen in Brussel

Alle GROEN-verkozenen 2018

Hier vind je de lijst met alle GROEN-kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 14 oktober 2018 in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verkozen werden.

Anderlecht – Ecolo-Groen

Susanne Mueller-Huebsch

Brussel – Ecolo-Groen

Bart Dhondt
Lotte Stoops
Bruno De Lille
Soetkin Hoessen

Elsene – Ecolo-Groen

Els Gossé
Peggy Stevens

Etterbeek – Ecolo-Groen

Rik Jellema

Ganshoren – Ecolo-Groen

Elke Van den Brandt

Jette – Ecolo-Groen

Nathalie De Swaef
Annemie Maes
Cindy Devacht

Koekelberg – Ecolo-Groen

Tinne Van der Straeten
Wouter Hessels
Marie Bijnens

Oudergem – Ecolo-Groen

Lieve Jorens

Schaarbeek – Ecolo-Groen

Adelheid Byttebier
Arnaud Verstraete
Leticia Sere

Sint-Agatha-Berchem – Ecolo-Groen

Katia Van den Broucke

Sint-Gillis – Ecolo-Groen

Suzanne Ryvers
Jos Raymenants
Linde Haven

Sint-Joost-ten-Node – Ecolo-Groen

Frederic Roekens
Kenan Aydogan
Veerle Vandenabeele

Vorst – Ecolo-Groen

Esmeralda Van den Bosch

Watermaal-Bosvoorde – Ecolo-Groen

Daniel Soumillion

Bedankt voor je stem!

Groen en Ecolo zijn al jaren erg actief in de verschillende gemeenteraden van het Brussels Gewest. We hebben heel wat gemeente-, politie- & OCMW-raadsleden en nemen ook in verschillende gemeenten aan het bestuur deel.

Op 14 oktober 2018 vroegen we jullie steun om nog meer te kunnen wegen. Het resultaat: een echte groene golf! Bedankt daarvoor. We beloven jullie dan ook het beleid in de Brusselse gemeenten de komende jaren menselijker, eerlijker en gezonder te maken.

Hiernaast zie je de foto's van al onze nieuwe gemeenteraadsleden en schepenen. Ze zullen zich elke dag inzetten om jouw stem in al die gemeenteraden te laten horen.

Wil je zelf ook meedoen, heb je zin om samen met ons de Brusselse gemeenten groener te kleuren, dan ben je welkom: geef een seintje aan onze politiek opbouwwerker Sam Vandenberghe en we bekijken samen met jou hoe je het verschil kunt maken.

Doe mee en word lid

Voor 1 euro ben je al lid van Groen, een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving. Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren. Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Brussel nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.